ápr. 08 2012

Március 22-én, ebben a tanévben harmadik alkalommal került megrendezésre könyvtáros szakestünk, amelyet ezúttal Horváth László szervezett. Farsangi mulatságunknak ismét a SZTEage adott otthont, amely éppen megfelelő hely volt egy kis játékos kikapcsolódásra.

Amikor megérkeztünk, már javában folytak az előkészületek. A hallgatókból összeverbuválódott kis csapat lelkesen fújta a lufikat, és kente a kenyereket. Már az est elején lehetett látni néhány jelmezest, de voltak olyanok is, akik a helyszínen öltötték magukra álcájukat.

Bevezetésként mindenki megkóstolta az elkészült ételeket, és az ingyen kínált italokat. Ez jó alkalmat adott egy kötetlen beszélgetésre, amelybe a tanárok és a diákok egyaránt bekapcsolódtak. Szinte már mindenki ismert mindenkit, de azért még mindig akadtak új arcok.

Miután mindenki kellőképpen feloldódott, kezdetét vette a jelmezverseny. Ötletek egész tárházát láthattuk, hiszen annyiféle öltözetet szemlélhettünk meg a felvonulókon, hogy azt sem tudtuk, hova nézzünk. A versenyzők között volt orvos, cica, üzletasszony, cowgirl, ördög, de ellátogatott körünkbe Super Mario és Barney Stinson is. Mindenki arra törekedett, hogy minél frappánsabban mutatkozzon be a háromtagú zsűrinek, hiszen ez is sokat nyomott a latban. A megmérettetést végül Szalma Dóra nyerte, aki a Millió dolláros bébi bőrébe bújt.

Az izgalmakat egy hatalmas bulival vezettük le. A remek hangulatért Dj Rely volt felelős, aki most sem okozott csalódást a könyvtáros palántáknak. Később csatlakoztak a matekos tanulók is, akik szintén aznap tartották szakestjüket. Mi azonban nem zavartattuk magunkat, és tovább buliztunk.

Annak ellenére, hogy a létszám kissé csekély volt, nagyon jól éreztük magunkat. Remélem sokan kedvet kaptak, és jövőre többen leszünk!