Válassz minket!

Érdekelnek a könyvek, de a számítógépek sem hagynak hidegen? Szeretsz olvasni, de programozni is lenne kedved? Akkor itt van a helyed, hiszen az itt végzettek 95%-a garantáltan kap állást a szakmában.

Tovább...

Munkatársak

Tudni szeretnéd, ki mit fog neked tanítani? Itt információkat találsz a tanszéki oktatókkal, meghívott előadókkal és a tanszék munkatársaival kapcsolatban; önéletrajz, fogadóóra, elérhetőség.

Tovább...

Oktatás

Hasznos információkat keresel a felvételivel, záróvizsgával, szakdolgozattal vagy az egyes kurzusokkal kapcsolatban? Itt megtalálod őket. A képzési formákról leírtakat a hallgatók készítették tapasztalataik alapján.

Tovább...

Kiadványok

A következőkben a tanszék saját kiadványaiból található egy összeállítás, amely tartalmazza az egyes kötetek fontosabb adatait. Ezek a művek a tanszéken, illetve az Egyetemi Könyvtárban is megtalálhatóak.

Tovább...

Kutatás

Ha érdekel, hogy mi mindenben vesznek részt az itteni oktatók, akkor most beleláthatsz a szakma rejtelmeibe. A korábbi eredményekről és a folyamatban lévő, illetve a hamarosan elinduló projektekről is informálódhatsz.

Tovább...

Első(s)segély

Minden, ami segít.
Nem csak gólyáknak!


Könyvtári Gyakorlat

A kötelezően teljesítendő könyvtári gyakorlatról.

Kurzusleírások

Kíváncsi vagy mi vár rád?
Itt átláthatod az összes kurzust.


Szakdolgozat

Szakdolgozni készülsz?
Szeretnél róla többet tudni?

Kisokos

Széles körben érdekes, egyben hasznos információkat találsz itt.


Pályázatok

Ösztöndíjak, egyetemi és MKE pályázatok. Ne szalaszd el!

aug. 07 2015

Lehetőséged van egy egyetemi év alatt részismereti képzést elvégezni, ha már rendelkezel diplomával, de még mindig szeretnél új dolgokat tanulni, más szakirányok tantárgyait is elsajátítani. A képzésről az alábbiakban tájékozódhatsz bővebben.

Bővebben...