A Könyvtártudományi Tudományos Diákkör pályázatot hirdet a XXXI. Országos Tudományos Diákköri Konferencián való részvételre. Pályázni hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákoknak egy írott pályamunka benyújtásával lehetséges, amelynek két fűzött példányát 2012. május 2-áig kell a tanszékünkön leadni, illetve elektronikus formában is el kell juttatni a következő e-mail címre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. . A dolgozatot a bírálók írásban értékelik és a hallgatók a munkáikat egy nyilvános szóbeli védésen bemutatják.

A Szegedi Egyetem vezetősége folyamatosan dolgozik azért, hogy

  • hallgatóink a képességeiknek megfelelő, minőségi oktatásban részesüljenek,
  • segítse a tehetséges, tanulni vágyó diákokat,
  • minél több lehetőséget, pályázatot, ösztöndíjat biztosítson számukra,
  • minél több információt kapjanak hallgatóink és leendő diákjaink a lehetőségeikről.

Bővebben: http://www.u-szeged.hu/tehetsegpont/szte-tehetsegpont

A Tehetséggondozó Program által kínált lehetőségekről, szolgáltatásokról a Facebook-on is olvashatunk.

http://www.facebook.com/SZTE.Tehetsegpont

Tanulmányi ösztöndíjban minden államilag támogatott hallgató részesülhet, aki nem az első félévét kezdi meg a Szegedi Tudományegyetemen, azaz rendelkezik az ösztöndíj megállapításához szükséges tanulmányi átlaggal.

Az ösztöndíj megállapításáról, és annak szabályzatairól bővebben itt:

http://www.ehok.u-szeged.hu/posts/45-tanulmanyi-osztondij

A pályázatot a Szent-Györgyi Albert Rotary Club és a Szegedi Tehetséggondozó Tanács hirdeti. A pályázat célja a Szegedi Tudományegyetem kiemelkedően tehetséges hallgatóinak támogatása.

Bővebben...

Szeged Megyei jogú Város Önkormányzatának pályázata a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) és a Gál Ferenc Hittudományi Főiskola nappali tagozatán tanuló, kiemelkedő teljesítményt elért diákok tanulmányainak anyagi támogatására.

http://www.ehok.u-szeged.hu/posts/40-varosi-osztondij-2012

1. oldal / 5