ápr. 29 2012

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete immár hagyományosnak számító, a hallgatók számára kiírt pályázati felhívását az MKE 44. vándorgyűlésén való részvételre a mellékletben olvashatják. Az idei rendezvényre 2012. július 12. és 14. között Győrben kerül sor "Stabilitás, innováció, inspiráció: könyvtárak változó környezetben" címmel.

Bővebben...
ápr. 23 2012

A Könyvtártudományi Tudományos Diákkör pályázatot hirdet a XXXI. Országos Tudományos Diákköri Konferencián való részvételre. Pályázni hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákoknak egy írott pályamunka benyújtásával lehetséges, amelynek két fűzött példányát 2012. május 2-áig kell a tanszékünkön leadni, illetve elektronikus formában is el kell juttatni a következő e-mail címre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. . A dolgozatot a bírálók írásban értékelik és a hallgatók a munkáikat egy nyilvános szóbeli védésen bemutatják.

ápr. 07 2012

Az esszéíró pályázatot a Szegedi Tudományegyetem Kulturális Irodája és az Armel Operafesztivál hirdeti. Minden egyes pályázó belépőjegyet kap az Armel Operafesztivál versenyelőadásaira.

Bővebben...
ápr. 07 2012

A meseíró pályázatot a Szegedi Tudományegyetem Kulturális Irodája és a Szegedi Nemzeti Színház hirdeti. A beérkezett pályaműveket a Szegedi Nemzeti Színház munkatársai, valamint neves írókból, színházi szakemberekből álló bizottság bírálja el. Az arra érdemesnek talált darabot a Szegedi Nemzeti Színház esetlegesen bemutatja.

Bővebben...
ápr. 07 2012

Az EHÖK Külügyi Bizottsága pályázatot hirdet egyetemi áthallgatásra - 1-3 hetes tanulmányútra-, melynek során a hallgatóknak lehetőségük van a választott egyetem óráira bejárni.

Bővebben...

1. oldal / 3